Kompania

Suksesi arrihet vetëm atëherë kur për një punë gërshetohen së bashku zgjuarsia, vullneti dhe shija.

Që nga viti 1993 fillimisht në Prishtinë dy vite për të vazhduar pastaj në Gjakovë, 'Erina' asnjëherë nuk ka zhgënjyer klientelen e saj duke ofruar shumëllojshmëri të pllakave të keramikes dhe elemente të ndryshme hidrosanitare. Rritja jonë ndër vite është një tregues i profesionalitetit dhe besueshmërisë që kemi fituar tek klientët.

Kujdesi për banjon është dhe gjithmonë do të jetë tregues i kultures tuaj, prandaj na lejoni të ju qëndrojmë pranë në zgjedhjen e një ndër pjesëve më të rëndësishme të shtëpisë suaj. Tek ne mund të gjeni modelet më të reja nga firma të ndryshme nga Turqia, Spania, Italia, Gjermania dhe Kina si firmat: Creavit, Yurtbay, Sanica, Japar, TE-MA, Atlas Pool, Unicer, Cifre, Henkel, Huida, Fenbe, etj.

Prandaj ju presim të na vizitoni që të na mundësoni të dëshmojmë profesionalizmin tonë për të krijuar për ju një banjo të përkryer.

kualitet

Produkte kualitative

kualitet

Sherbim cilesor

kualitet

Gjithqka e garantuar

Partneret

partner-01
partner-02
partner-03
partner-04
partner-05
partner-06
partner-07
partner-08
partner-09
produkt-01

Atrium

25x80

produkt-02

Atrium Grey

25x80

produkt-03

Butik

33x99

produkt-04

Core

60x60

produkt-05

Cube

30x90

produkt-06

Desert

25x50

produkt-07

Enjoy

33x99

produkt-08

Etna

45x90

produkt-09

Farilya

25x45

produkt-10

Fiyord

45x60

produkt-11

Form

60x60

produkt-12

Guraleca

30x30

produkt-13

Guraleca brown

30x30

produkt-14

Klues

23x58

produkt-15

Lazzio

25x75

produkt-16

Magma

50x50

produkt-17

Marmo

25x65

produkt-18

Mojo

30x60

produkt-19

Nikea

20x20

produkt-20

Pool

10x20

produkt-21

Poolside

45x45

produkt-22

Riverside

45x45

produkt-23

Roof

15x90

produkt-24

Rosin

15x90

produkt-25

Selvas

15x90

produkt-24

Solid

20x60

produkt-25

Strauss

60x60

produkt-26

Taiga

24x95

produkt-27

Tinday

15x60

produkt-28

Toscana

25x80

produkt-27

Tresor

23x58

produkt-01

Guac e fontan

Dream

produkt-02

Guac e fontan

Handikep

produkt-03

Guac e fontan

Klasik

produkt-04

Guac e fontan

Pitta

produkt-05

Guac e fontan

Sedef

produkt-06

Guac e fontan

Selin

produkt-07

Guac e fontan

VITROYA

produkt-08

Guac e fontan

WING

produkt-09

Guac muri Black

produkt-10

Guac muri Free

produkt-11

Lavaman klasik 2

produkt-12

Guac muri

Hendikep

produkt-13

Guac muri Jaws

produkt-14

Guac muri RED

produkt-15

Guac muri

Selin

produkt-16

Guac muri

Slim

produkt-17

Guac muri

Sorti

produkt-18

Guac muri

TP320

produkt-19

Guac muri TP325

produkt-20

Guac muri TP326

produkt-21

Guac muri

Trend

produkt-22

Lavaman

EP080

produkt-23

Lavaman

Free

produkt-24

Lavaman klasik

produkt-25

Lavaman

MN045

produkt-26

Lavaman

MN065

produkt-27

Lavaman

Pitta

produkt-28

Lavaman

MN140

produkt-29

Lavaman

MN146

produkt-30

Lavaman

TP172

produkt-31

Lavaman

TP185

produkt-32

Lavaman

TP250

produkt-01

HD

609

produkt-02

HD

1127A

produkt-03

HD

1315F

produkt-04

HD

1502

produkt-05

HD

1802YFR

produkt-06

HD

8621

produkt-07

HX

0821

produkt-08

HX

0839

produkt-09

HX

0870

produkt-10

Jakuzzi

produkt-11

Vaska e drejte

produkt-12

Vaska Harkore

produkt-13

HX0818

produkt-01

BMA

13802

produkt-02

BMA

13801

produkt-03

BR

2005

produkt-04

BR

5004

produkt-05

BR

7002

produkt-06

BS

2001

produkt-07

BS

2002

produkt-08

HX

133H

produkt-09

HX

514

produkt-10

HX

516

produkt-12

HX

601E

produkt-11

HX

533

produkt-13

LD

1004

produkt-14

LD

1005

produkt-15

LD

1006

produkt-16

PF

003

110cm - 160 cm

produkt-17

US

004F

produkt-01

Bateri kuzhine

C03-2352

produkt-02

Bateri kuzhine

C03-2553

produkt-03

Bateri kuzhine

C03-2857

produkt-04

Bateri kuzhine

GL7470

produkt-05

Bateri lavamani

AQUA

produkt-06

Bateri lavamani

C07-2352

produkt-07

Bateri lavamani

C07-2554

produkt-08

Bateri lavamani

C07-2857

produkt-09

Bateri lavamani

LOFT

produkt-10

Bateri lavamani

NV1401

produkt-11

Bateri lavamani

SL1500

produkt-12

Bateri lavamani

SMART

produkt-13

Bateri lavamani

SP1500

produkt-14

Bateri montim ne mure

DAC4600

produkt-15

Bateri montim ne mure

DFC2098

produkt-16

Bateri montim ne mure

DFC2398

produkt-17

Bateri montim vaske

VL2990

produkt-18

Bateri tushi

AQUA

produkt-19

Bateri tushi

C06-2352

produkt-20

Bateri tushi

C06-2857

produkt-21

Bateri tushi

C09-2352

produkt-22

Bateri tushi

C09-2554

produkt-23

Bateri tushi

C09-2857

produkt-24

Bateri tushi

LOFT

produkt-25

Bateri tushi

NV2401

produkt-26

Bateri tushi

SL2500

produkt-27

Bateri tushi

SMART

produkt-28

Bateri tushi

SP2500

produkt-29

Bateri tushi

DUSH

produkt-30

Bateri tushi

FELIX

produkt-31

Bateri tushi

HILL

produkt-32

Bateri tushi

RAIN

produkt-33

Bateri tushi

8895

produkt-01

Art

80CM

produkt-02

BF920

110CM

produkt-03

ELMAS

45CM

produkt-04

EPIC

80CM

produkt-05

ERINA

61CM

produkt-06

ERINA

81CM

produkt-07

G800

90CM

produkt-08

GLOSS

100CM

produkt-09

LEVEL

70CM

produkt-10

MASK

100CM

produkt-11

MC_543

90CM

produkt-12

MDT_203

120CM

produkt-13

MF602

60CM

produkt-14

MF802

80CM

produkt-15

MF_702

120CM

produkt-16

MG800

80CM

produkt-17

ML800

80CM

produkt-18

MODELE_NGA_DRURI

produkt-19

MODEST

50CM

produkt-20

MODEST

80CM

produkt-21

MODO

90CM

produkt-22

MP600CW

60CM

produkt-23

MP800CW

80CM

produkt-24

MP800S

80CM

produkt-25

MY_6002

60CM

produkt-26

MY_9002

90CM

produkt-27

SELECT

60CM

produkt-28

STAR

100CM

produkt-29

STAR

85CM

produkt-30

G800

90CM

produkt-31

YAKAMOZ

85CM

produkt-01

Radiator Sanica

produkt-02

Radiator Sanica

produkt-03

Radiator Sanica

Galeria

Name:
Surname:
Email:
Phone:
Message: